May 2020

Geliefde Gemeente #1

Banner - 14

Geliefde Gemeente

Een veilige haven, dat is hoe ik deze gemeente wil noemen. Een plaats waar we ons thuis mogen voelen, onszelf mogen zijn en kunnen ontwikkelen.
Lees meer…

Wij zijn de gemeente - ZWG

De EGH bestaat uit verschillende clubs, kringen en werkgroepen. Er is voor jong en oud van alles te ontdekken. In ‘Wij zijn de gemeente’ leren we de verschillende onderdelen een beetje beter kennen. Deze keer: de zendingswerkgroep.Lees meer…

Jezus is geen 'swalbe koning'

Banner - 11

Het was bedtijd. Ik deed Hanna haar pyjama aan, toen ze opsprong. Gepikeerd zei ze: ‘Papa, je neemt warmte van mij af!’ Wat bedoelde ze? Een meer logische reactie zou zijn: ‘Ah, je hebt koude handen.’ Maar Hanna keerde het om. Mijn handen waren koud, zij een stuk warmer. Er liep warmte van haar over naar mijn handen. Dit deed mij denken aan het verhaal van de bloedvloeiende vrouw. Lees meer…