Geliefde Gemeente

Geliefde Gemeente #2

Banner - 13

“IK BEN de echte wijnstruik en mijn Vader is de wijnboer. Elke tak aan Mij waar geen vruchten aan groeien, haalt Hij weg. Elke tak waar wel vruchten aan groeien, snoeit Hij. Hij maakt hem schoon van alles wat daar niet mag groeien. Zo gaan er nog meer vruchten aan die tak groeien. Jullie zijn al schoon door wat Ik jullie heb gezegd. Ik blijf in jullie. Blijf nu ook in Mij. Als een tak niet aan de wijnstruik blijft vastzitten, kunnen er geen vruchten aan groeien. Zo kan er ook geen vrucht aan jullie groeien, als jullie niet in Mij blijven. IK BEN de wijnstruik en jullie zijn de takken. Als jullie in Mij blijven en Ik in jullie blijf, zal er veel vrucht aan jullie groeien. Want zonder Mij kunnen jullie niets doen.” - Johannes 15:1-5 (BasisBijbel)Lees meer…

Geliefde Gemeente #1

Banner - 14

Geliefde Gemeente

Een veilige haven, dat is hoe ik deze gemeente wil noemen. Een plaats waar we ons thuis mogen voelen, onszelf mogen zijn en kunnen ontwikkelen.
Lees meer…